Training Iedereen doet MEE

Met de training ‘Iedereen doet MEE’ leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingverenigingen hoe zij ook kinderen met ADHD, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen.

Bij reguliere (sport)verenigingen doen steeds meer kinderen en (jong)volwassenen mee, die extra begeleiding nodig hebben. Begeleiders van (sport)verenigingen spelen een belangrijke rol bij het met plezier laten meedoen van deze groep. Dat vraagt dan een andere houding en deskundigheid. Door een beperking als ADHD, autisme of een lichte verstandelijke beperking kunnen deze kinderen en (jong)volwassen namelijk ander gedrag vertonen dan je verwacht.

Klik op de link voor meer informatie over de training Iedereen doet MEE. Goed om te weten dat deze training kosteloos kan worden georganiseerd dankzij het Sportakkoord Ridderkerk.