OKK actief met Sportakkoord Ridderkerk

Toen we de kans kregen om mee te denken over de invulling van het programma voor het Lokaal Sportakkoord Ridderkerk, heeft onze gymnastiekvereniging geen moment getwijfeld. In de pijler 'Van jongs af aan vaardig bewegen' hebben we ons hard gemaakt om het nijntje Beweegprogramma in Ridderkerk op te zetten.

Dit programma is speciaal ontwikkeld door de KNGU en bestaat uit twee series met uitgekiende beweeglessen voor peuters en kleuters van 2 t/m 5 jaar. Na een Incompany training, waarbij ook de peuterspeelzalen betrokken werden, ontvingen we het keurmerk en vijf van onze trainsters een certificaat.

In september starten we met een nieuwe Ouder & Kind Peutergroep die volgens dit nijntje Beweegprogramma gaat werken. Hiermee hebben we én een mooie uitbreiding is ons gymnastiek- en turnaanbod, kunnen we nieuwe leden werven en ouders en kinderen stimuleren op jonge leeftijd al goed en met plezier te leren bewegen.

We zijn er trots op het nijntje Beweegprogramma in Ridderkerk te kunnen aanbieden, dankzij het Lokaal Sportakkoord! Zeker in Corona-tijd hadden we dit steuntje in de rug nét nodig.