sportakkoord, ridderkerk
NIEUWS

Projectaanvraag indienen

13 april 2022

Vanuit het sportakkoord is uitvoeringsbudget beschikbaar. Dit wordt voor een deel besteed aan reeds geformuleerde acties of ambities. Er is echter ook ruimte voor nieuwe iniatieven. 

Meer lezen

Training Iedereen doet MEE

13 april 2022

Met de training ‘Iedereen doet MEE’ leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingverenigingen hoe zij ook kinderen met ADHD, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen.

Trainerscursus ASM Oldstars Sport

21 februari 2022

Op maandag 9 mei gaan we van start met de trainerscursus 'Oldstars' sport. Uitgangspunt van OldStars is het leveren van een positieve bijdrage van het verenigingsleven aan de levenskwaliteit van ouderen. De spelvarianten geven senioren de mogelijkheid om op hun eigen niveau mee te (blijven) doen in en rondom de sportvereniging. 

Calisthenics in Ridderkerk

30 maart 2022

Wat in juni 2021 begon met een projectplan van enkele studenten voor hun opleiding is inmiddels realiteit: een calisthenicspark in Ridderkerk. In hun plan beschreven de studenten o.a. de meerwaarde, de kosten en de haalbaarheid van een calisthenicspark in Ridderkerk. Ruim een half jaar later staat het calisthenicspark er (aan de Sportlaan) en kunnen inwoners er kosteloos gebruik van maken. Soms kan het snel gaan. 

123

Contact

Voor informatie over het Sportakkoord kan er contact worden opgenomen met:

PROJECTLEIDER SPORTAKKOORD
Brendon Tholenaars

E. info@sportakkoordridderkerk.nl 
T. 06 - 50 24 66 31

CLUB SUPPORT RIDDERKERK
Terry Wisse: 06 - 50 24 70 09
Carolien Poldervaart: 06 - 34 11 77 42

E. clubsupport@facetridderkerk.nl

Stel een vraag